Condamnat pentru trafic de droguri, prins când voia să fugă din ţară

Data publicării:
politia de frontiera_fb pf

Un tânăr dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri a fost prins în Vama Nădlac II când încerca să iasă din ţară strecurându-se pe lângă tonetele de control ale autorităţilor, scrie News.ro.

politia de frontiera_fb pf

Poliţiștii de frontieră din Vama Nădlac II au prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 19 ani care era urmărit general, având şi interdicţie de a părăsi ţara.

Poliţiştii l-au observat pe tânăr când a încercat să se strecoare pe lângă tonetele de control, încercând astfel să se sustragă de la verificarea documentelor.

„Bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul instituţiei pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că (...) era căutat de autorităţile române, acesta având de executat o pedepsă de doi ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pentru trafic de droguri de risc şi măsura de siguranţă a interzicerii părăsirii ţării fără încuviinţarea instanţei de judecată pe o perioadă de patru ani”, se arată într-un comunicat remis, duminică, de Poliţia de Frontieră Arad.

Pentru că era urmărit general, tânărul a fost predat unei echipe a Poliţiei Judeţene, el urmând să fie cercetat penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri