Copii de 13 şi 16 ani, anchetaţi pentru că au furat și lovit o maşină

Data publicării:
girofar

Doi copii, unul de 13 ani şi celălalt de 16 ani, sunt cercetaţi poliţiştii doljeni după ce au furat un autoturism care era parcat în faţa unei locuinţe, fără a fi încuiat, iar cheile se aflau în maşină. Autorurismul a fost găsit după câteva ore pe un drum de explotare agricolă din aceeaşi localitate, cu avarii minore. Băiatul de 13 ani este căutat de poliţişti, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, sâmbătă un bărbat de 37 de ani din Băileşti a sesizat Poliţia că în timpul nopţii i-a fost furat autoturismul parcat în faţa locuinţei.

Poliţiştii au stabilit că maşina fusese parcată în dreptul unui imobil de pe strada Progresului, de către soţia bărbatului respectiv. Femeia a uitat să încuie maşina şi au uitat şi cheile în interior. După câteva ore, autoturismul a fost găsit în afara oraşului, pe un drum de exploatare agricolă, având avarii minore.

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că cei care au furat autoturismul sunt doi minori - unul de 13 ani, iar celălalt de 16 ani, ambii din Băileşti, care au abandonat şcoala. Băiatul în vârstă de 13 ani se sustrage cercetărilor, iar cel de 16 ani a fost dus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri