Copil de 13 ani, rănit de un glonț care a ricoșat. Polițiștii trăgeau după un șofer fugar

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție.
Copil de 13 ani, rănit de un glonț ricoșat. Polițiștii trăgeau după un șofer fugar

Un copil de 13 ani a fost rănit după focuri de armă trase de polițiștii din Tulcea. Unul dintre gloanțele trase de un agent, după un șofer fugar, a ricoșat în abdomenul copilului.

Sâmbătă seara, polițiști din cadrul IPJ Tulcea (Serviciul Rutier) în timp ce se aflau în serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism al cărui conducător, cunoscut că nu deține permis de conducere, nu a oprit la semnal.

La scurt timp după urmărirea acestuia conducătorul auto a ieșit din mașină, încercând să fugă, motiv pentru care un agent de poliție a executat focuri de armă în plan vertical, precum și în direcția acestuia, rănindu-l la gleznă. Individului în cauză i se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că polițistul a executat 10 focuri de armă - 6 în plan vertical și 4 în direcția autorului.

La fața locului se află un minor în vârstă de 13 ani care prezintă o plagă la nivelul abdomenului.

Copilul a fost evaluat, nu prezintă probleme grave, și a fost transferat cu ambulanța la Spitalul Juețeand Galați.

Minorul venea de pe altă stradă cu bicicleta, către intersecție, iar glonțul a ricoșat din pavaj în stâlp, apoi din stâlp în abdomenului acestuia.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri