Copilul de 2 ani, dispărut din curtea casei, a fost găsit

Data actualizării: Data publicării:
copil disparut crop

Copilul în vârstă de doi ani și opt luni, dispărut vineri seară  în satul Şuţu, judeţul Cluj, a fost găsit în viață. Micuțul dispăruse după ce a fost scăpat câteva  momente de sub supravegherea tatălui și a ieşit din curtea casei.

Actualizare 10:20 - Copilul a fost găsit în viață, într-o casă părăsită din oraș, după ce polițiști, jandarmi și pompieri l-au căutat pe micuț.


Micuţul a scăpat câteva momente de sub supravegherea tatălui, a ieşit din curtea casei şi nu s-a mai întors. Se întâmpla vineri, în jurul orei 19:30. El a fost căutat de polițiști, jandarmi, pompieri şi de un câine special antrenat. Au  avut inclusiv sprijinul unui elicopter.

Alexandru-Ovidiu are 95 de centimetri înălţime, ochi căprui, părul şaten închis, tuns scurt, cu breton, faţa rotundă şi nu are semne particulare.

Când a dispărut era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri, cu mânecă lungă, pantaloni de trening şi este încălţat cu pantofi sport de culoare gri. Alex este tăcut şi vorbeşte doar cu oameni pe care îi cunoaşte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri