Copil de 9 ani din județul Vaslui mușcat de câini. Băiatul a fost transferat de la Huși la Iași

Data publicării:
caine

Băiatul de 9 ani se juca împreună cu prietenii pe un teren de la marginea comunei Cherşăcosu. La doar 500 de metri de locul unde erau ei se află o stână. Cu toţii au fost surprinşi atunci când mai mulţi câini care păzeau oile au atacat copilul.

„Avea faţa plină de sânge. Nu i se mai vedea deloc pielea, doar ochii, atâta şi avea sânge închegat. Avea mâna muşcată, umflată, pe la fund, pe picioare, era muşcat tot”, povestește sora băiatului.

Băiatul a fost salvat din colţii câinilor de câţiva tineri curajoşi.

Proprietarul stânei se apără şi spune că a un singur animal a muşcat şi nici acela nu-i aparţine.

„Ăsta câine îi venit pe aici. Are exact un an de zile de când e venit pe partea asta. Nu stă la prins. De stricător nu e stricător. Asta e prima faptă care a făcut-o”, spune proprietarul stânei.

Băiatul a fost dus de urgenţă la Spitalul din Huşi. Dar rănile prea grave i-au determinat pe medici să-l trimită la o unitate medicală din Iaşi.

„Avea multe plăgi muşcate, la nivelul capului, membrelor inferioare şi superioare. Plăgi muşcate de câini de talie înaltă probabil ciobănesc german”, declară dr. Camelia Ştefan, doctor Spitalul Municipal Huşi.

Poliţiştii au pornit ancheta pentru a stabili cine este stăpânul câinilor care l-au atacat pe băiat. El este în grija unei surori mai mare şi a unui unchi. Mama lor este plecată la muncă în Italia, iar de tată nu se ştie nimic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri