Video Copil la un pas să fie lovit de o mașină care depășea pe trecerea de pietoni, chiar în fața unui polițist. Agentul nu a reacționat

Data publicării:
Un copil se ferește pe trecerea de pietoni de o mașină.
Copil la un pas să fie lovit de o mașină care depășea pe trecerea de pietoni, chiar în fața unui polițist.

Un copil a fost la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni în Baia Mare. Culmea, incidentul s-a întâmplat chiar în fața unui polițist, iar omul legii nu a avut nicio reacție. Imaginile au ajuns și la autorități, iar conducerea IPJ face deja verificări pentru a putea lua măsurile impuse de lege în acest caz.

Neatenția unui șofer putea duce la o tragedie. În imaginile surprinse de camera de bord a unei mașini se vede cum un copil s-a oprit chiar înainte să treacă mașina cu viteză pe contrasens. Polițistul care era lângă el a urmărit incidentul de pe margine și nu a reacționat.

Speriat, copilul se întoarce pe marginea drumului lângă omul legii. După puțin timp, acesta reușește să traverseze, după ce trece o mașină de deszăpezire. Totul s-a întâmplat chiar în fața Liceului de Arte din Baia Mare, unde studiază elevul. Martor al evenimentului a fost chiar tatăl micuțului, primar al orașului Cavnic.

Ioana Mihalca, jurnalist Digi24: Am reușit să stăm de vorbă și cu tatăl copilului, care a fost prezent la întregul eveniment. Mașina care era să-l accidenteze pe minor circula cu viteză mare și ar fi trecut pe roșu, după ce a trecut de trecerea de pietoni.

Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, tatăl elevului: Este inadmisibil și sper să se ia măsuri cât de urgent, să fie identificat șoferul și să se ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Polițistul a stat și s-a uitat în continuare, și nu a zis nimic. Mai erau doi polițiști, cred că se puteau duce după el, sau să sune, să ia numărul de înmatriculare să îl comunice mai departe. Nici nu m-am gândit că nu se va întâmpla acest lucru.

Aceste imagini au ajuns și la polițiști. Conducerea IPJ face deja verificări pentru a putea lua măsurile impuse de lege în acest caz.

Reporter: Ioana Mihalca / Operator: Sebastian Codrean

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri