Copil rănit în două accidente rutiere. Salvarea care îl transporta a fost izbită de un autoturism de teren

Data publicării:
ambulanteee

Şoferul ambulanţei pornise sirena şi girofarul înainte să intre în intersecţie. Mai erau câţiva zeci de metri până la spital şi voia să ajungă mai repede la camera de gardă pentru că transporta un băiat de şapte ani rănit într-un accident rutier. Un şofer a forţa însă trecerea prin intersecţie şi a lovit salvarea.

Băiatul de şapte ani, accidentat la cap într-un accident rutier petrecut la Mihăileşti, a fost rănit încă o dată. Şi asistenta care-l însoţea a fost rănită în accident. Şoferul şi mama băiatului au scăpat doar cu o sperietura.

Medicii spun că starea băiatului este gravă. La locul accidentului, poliţiştii au avut probleme cu şoferul care a răsturnat ambulanţa, un om de afaceri din Râmnicu Vâlcea. A făcut scandal, motiv pentru care a fost dus la secţie. Şoferul este o veche cunoştinţă a agenţilor de circulaţie, care l-au mai amendat de patru ori până acum.

Este vorba de un bărbat de 39 de ani, din Râmnicu Valcea. A fost testat cu aparatul alcooltest și a iesit negativ. A pătruns în intersectie pe culoarea verde a semaforului, moment în care nu acordat prioritate ambulanței, care avea semnalele acustice și luminoase pornite”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Şoferul este cercetat pentru vătămare din culpă. În funcţie de numărul de zile de spitalizare de care vor avea nevoie victimele, acestuia i s-ar putea întocmi dosar penal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri