Copilul rănit în sediul Primăriei Capitală este în stare gravă, internat la Terapie Intensivă

Data actualizării: Data publicării:
Copilul ranit în PMB cărat în brațe de tatăl său.
Copil rănit în sediul Primăriei Capitală

Incident grav, astăzi, în sediul Primăriei Capitalei. Un băiat în vârstă de 6 ani a fost rănit de o coloană decorativă care s-a prăbușit peste el. Copilul a fost dus în stare gravă la spital.

Carla Tănasie, jurnalist Digi24: Starea generală a băiatului în vârstă de 6 ani este gravă, spun medicii.

În acest moment, copilul se află la secția de Terapie Intensivă, sub supravegherea continuă a medicilor.

El a ajuns la spital în jurul orei 14:00, a fost văzut și stabilizat de mai mulți medici de terapie intensivă, neurochirurgie, chirurgie și ortopedie.

Copilul a ajuns în această situație după ce s-a urcat pe o coloană decorativă din holul principal al Primăriei Capitalei și a căzut cu aceasta. Minorul se afla acolo cu tatăl său care intrase într-un birou.

Angajații primăriei au solicitat o ambulanță care a venit în 5 minute. Reprezentanții instituției spun că cel mic era conștient când a fost urcat în ambulanță. Vedem însă că acum se află la terapie intensivă.

Medicii ne vor spune cum va decurge starea lui de sănătate, iar următoarele informații vor fi oferite mâine dimineața la ora 7:00.

Primăria Capitalei spune că va face o anchetă pentru a vedea cum s-a ajuns la acest accident.

Internat la „Grigore Alexandrescu”

Copilul este internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, iar de el se ocupă o echipă multidisciplinară.

Copilul a fost stabilizat în UPU și s-au efectuat investigațiile necesare atât biologice, cât și imagistice. În prezent copilul este internat în secția de terapie intensivă a spitalului nostru, sub supraveghere și monitorizare permanentă”, au anunțat reprezentanții Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri