Costin Mincu, acționarul de la Colectiv căruia i-au mai ars două cluburi

Data publicării:
actionar

Colectiv nu este singurul club care i-a cauzat probleme lui Costin Mincu. În trecut, două dintre barurile în al căror acţionariat a fost implicat au luat foc.

Cătălin Bălan, reporter: „Acest local, care s-a numit Elefant, este unul dintre cluburile din Centrul Vechi la care Cosmin Mincu a deținut acțiuni. Și acesta a ars anul trecut”.

Incendiul a cuprins etajul clădirii şi a ajuns foarte repede şi la parter, unde se afla barul lui Costin Mincu. Zeci de oameni se aflau în local dar, din fericire, toţi au reuşit să scape nevătămaţi. Şi atunci pompierii au ajuns cu greu, din cauza obstacolelor de pe străduţele din Centrul Vechi.

Clubul lui Costin Mincu a avut pagube serioase, motiv pentru care a şi fost închis o perioadă bună de timp.

Omul de afaceri fusese lovit de ghinion şi cu câţiva ani înainte, în 2010. Atunci, o terasă pe care o avea în Vama Veche a ars din temelii. Este drept, în acel caz în presă s-a scris despre o persoană care a aruncat combustibil pe clădire şi i-a dat foc, Din fericire, nici atunci nu au fost victime.

Tragedia din Clubul Colectiv i-a speriat pe patronii cluburilor din centrul vechi. Reporterii Digi 24 au surprins imagini în care mai multe extinctoare erau cărate prin Centrul Vechi şi duse în baruri. Şi nu este un eveniment singural. Un alt mare club din sectorul 4 al Capitalei îşi face planul în caz de incendiu.

Jurnalista Magda Bucur a scris pe contul său de Facebook: „La Fabrica patronul discută cu 2 tipi. Pe masă au planul de evacuare în caz de incendiu. Vis-a-vis, doi bărbați duc 4 extinctoare în B52”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri