Sari la conținut
News Alert

Cozi la stația de metrou Pipera, după modernizarea turnicheților

Peste o sută de persoane așteaptă la această oră la stația de metrou Pipera ca să intre în subteran, după ce Metrorex a modernizat instalaţiile de control acces. Stația a fost închisă în weekend pentru modernizări și a fost deschis luni, cu o zi mai devreme decât era prevăzut. Imaginile au fost trimise de telespectatorii Digi24.

4

Oamenii spun că s-a format aglomerație din mai multe motive. În primul rând că această stație este una dintre cele mai aglomerate la această oră, dar și că turnicheții noi se deschid mai greu decât cei vechi. În plus, mulți călători introduc cartela de acces așa cum erau obișnuiți, însă Metrorex a făcut modificări, așa că, acum, călătorii trebuie să introducă cartela invers față de cum este inscripționat! 

Staţia de metrou Pipera a fost închisă circulaţiei timp de două zile, sâmbătă şi duminică, timp în care au fost făcute eforturi pentru ca lucrările de modernizare a instalaţiilor de control acces să fie finalizate mai repede decât a fost preconizat în ultimul calendar înaintat de către constructor. În perioada 15 - 17 iulie, trenurile de metrou au circulat cu călători doar până la/de la staţia Aurel Vlaicu.

Mai urmează și alte stații care vor fi închise pentru modernizare. Astfel, în staţia Aurel Vlaicu, lucrările vor avea loc în perioada 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 - 25 iulie, în Tineretului şi Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida şi Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon şi Berceni 16 – 19 septembrie.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

Pe aceeași temă