Cozi la staţia de taxare de la Feteşti şi la benzinăriile de pe A2. Sfatul CNAIR

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie-vama-3

Şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui (A2) sunt sfătuiţi să nu stea la cozile formate la benzinării şi la staţia de taxare de la Feteşti şi să plătească a doua zi până în ora 23:59, în condiţiile în care s-au format cozi, transmite News.ro.

Șoferii pot tranzita podul de la Fetești și Cernavodă fără să plătească atunci, evitând astfel aglomerarea. Au la dispoziție mai mult de 24 de ore până a doua zi la 23:59 să plătească prin SMS la 7577, sau www.erovinieta.ro sau la toate punctele din țară, în special benzinării”, a precizat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR, la Digi24.

A2 este principalul drum care face legătura între Bucureşti şi staţiunile de pe litoral. În timpul verii, devine unul dintre cele mai aglomerate şosele din România.

Autostrada a fost aglomerată şi sâmbătă, iar CNAIR a reamintit şoferilor că pot plăti taxa de pod de la Feteşti şi prin SMS şi după ce au trecut de staţie.

„În cazul în care nu aţi achitat PEAJ la momentul efectuării trecerii, puteţi face acest lucru până a doua zi la ora 23:59, prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, prin SMS şi la toate punctele acceptate din ţară (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil Romania SRL, UNTRR)”, se arată în comunicatul publicat sâmbătă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri