Craiova. Focuri de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Un echipaj de poliție a intervenit la fața locului. Foto: Poliția Română

Poliţiştii craioveni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnal, iar la un moment dat a coborât din maşină şi a reuşit să fugă. Au fost prinşi doi pasageri din autoturism.

masina de politie_fb politia romana
Focuri de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, marţi seară, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au încercat să oprească regulamentar o maşină care mergea pe Calea Bucureşti.

“Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Conducătorul auto a mărit din nou viteza de deplasare, efectuând totodată manevre care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, fapt pentru care poliţiştii au efectuat somaţiile legale şi au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi asupra autoturismului respectiv”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Şoferul a oprit autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută, poliţiştii urmărind şi imobilizând doi pasageri de 15 şi 45 de ani, din judeţul Olt. Maşina urmărită este înmatriculată în Bulgaria.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea bărbatului care conducea autoturismul respectiv.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri