Crima de la Bragadiru. Cine era tânăra omorâtă cu 30 de lovituri de cuţit în propriul apartament

Data actualizării: Data publicării:
victima bragadiru

Tânăra omorâtă cu cu 30 de lovituri de cuţit, în apartamentul ei, este fiica unui fermier cu peste patru mii de hectare, din judeţul Olt, iar casa din Bragadiru şi maşina le primise cadou de la părinţi. 

„Așa este, tânăra este fiica unui om de afaceri de la noi, din Mihăești, domnul Gelu Mustățea. Din păcate, așa este. Nu știu altceva, cine este vinovatul nu știu. Mâine urmează să aibă loc înmormântarea. Dânșii au apartament în Roșiorii, de la noi, din Mihăești, este tatăl său. A adus-o aici, mâine o înmormântează. Este păcat de ea”, a declarat primarul din Mihăești, Constantin Dobrița, pentru gazetanoua.ro.

Tânăra va fi înmormânată duminică în localitatea natală.

Principalul suspect al crimei din Bragadiru a fost prins. Tânărul de 26 de ani ar fi ucis-o pe Manuela Mustățea cu 30 de lovituri de cuțit, în apartamentul ei. Acesta a fost capturat de polițiști pe litoral, în stațiunea Mamaia, la 24 de ore după crimă. Surse din anchetă spun că, la audieri, el și-a recunoscut fapta. 

Surse din anchetă spun că ucigașul nu o cunoștea bine pe femeia de 30 de ani. Aveau o cunoştinţă comună, un tânăr care îi plimba câinele Manuelei Mustățea și care i-a găsit cadavrul.

Inițial, victima și ucigașul au stat de vorbă, apoi Ionuț Petrescu s-a năpustit asupra ei, cu un cuțit. Rănile multiple în abdomen au fost fatale.

Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: „Polițiștii Serviului de Investigații Criminale Ilfov, sprijiniți de Direcția de operațiuni speciale din cadrul IGPR, l-au identificat și prins în localitatea Mamaia, județul Constanța, pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor din data de 27.06 anul curent, de pe raza orașului Bragadiru. Bărbatul se află în prezent în custodia polițiștilor ilfoveni, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”.

La audieri, individul și-a recunoscut fapta. Le-a spus anchetatorilor pas cu pas cum a comis crima din Bragadiru și ce a făcut apoi. Originar din București, Ionuț Petrescu este șomer și nu are antecedente penale. Pentru crima comisă el riscă închisoare pe viaţă.

Surse: gazetanoua.ro, Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri