Crima de pe Calea Victoriei. Presupusul ucigaș al vânzătoarei a fost arestat preventiv

Data publicării:
catuse GettyImages-511637734-1

Foto: Gulliver / GettyImages

Din primele cercetări reiese că, joi, în jurul orei 9,00, Tiberiu Radu, în vârstă de 42 de ani, a pătruns într-un magazin situat pe Calea Victoriei și a înjunghiat o vânzătoare în vârstă de 38 de ani. Bărbatul era supărat că femeia îl părăsise, cei doi având o relație de aproximativ un an. Anchetatorii au descoperit că Tiberiu Radu i-a aplicat femeii lovituri cu un cuțit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei 25 de plăgi la nivelul toracelui, capului, brațelor și piciorului stâng.

În urma unei apel la numărul de urgență 112, la locul crimei a sosit o ambulanță SMURD, însă medicii nu au reușit să o resusciteze pe femeie.

Magazinul unde s-a produs crima aparține Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, care a declarat că vânzătoarea făcuse mai multe sesizări la poliție, dar că „autoritățile nu au luat nicio măsură”.

Tiberiu Radu a reușit să fugă de la locul faptei, și-a schimbat hainele, după care s-a întors în zona din apropierea magazinului, unde a fost prins de polițiști, el fiind recunoscut de apropiații victimei. De altfel, la fața locului au venit mai multe persoane, cunoscuți și rude ale vânzătoarei, iar tatăl acesteia a leșinat. El a fost preluat de o ambulanță și dus la un spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost efectuată cercetarea la fața locului de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul București, însoțit de lucrători de poliție din cadrul Serviciului Omoruri și Serviciului Criminalistic.

Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale de către Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri