Crima din cartierul Dallas din Iași. Principalii suspecți, duși la audieri

Data publicării:
oficial arata acuzator cu degetul interogatoriu audiere crima
Foto: Guliver/GettyImages

Doi bărbaţi, care sunt suspectaţi că au ucis, la sfârşitul săptămânii trecute, o femeie şi i-au abandonat trupul pe un câmp de la marginea oraşului Iași, au fost duşi, duminică seara, la audieri, informează Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că este vorba de doi bărbaţi de 30, respectiv, 48 de ani, cel mai tânăr având antecedente penale.

Cei doi erau audiaţi, duminică seara, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, fiind suspectaţi că ar fi omorât o femeie după ce aceasta a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ei.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 11:00, la numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel telefonic prin care se semnala faptul că pe un câmp din apropierea străzii Cicoarei, din cartierul „Dallas”, situat la marginea Iaşiului, a fost descoperit cadavrul unei femei de aproximativ 45 de ani. Când a fost găsită, femeia era parţial dezbrăcată.

Identitatea acesteia nu a fost încă stabilită. Potrivit Mediafax, femeia a fost bătută și s-a stabilit că avea 1,80 mg/l alcool pur în sânge. Cei doi bărbați și femeia ar fi băut împreună într-un bar, potrivit surselor Mediafax.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri