Sari la conținut

Crimă într-un magazin din centrul Bucureștiului. Suspectul principal a fost prins

Actualizare 13:45. Femeia a depus o plângere Poliția sectorului 1. Plângerea a fost înaintată către Parchet, însă femeia nu a vrut ordin de protecție, potrivit unor surse din Poliție.

Actualizare 13:30. Suspectul principal al crimei din această dimineață dintr-un magazin din București a fost prins de forțele de ordine. El a fost prins în apropiere de locul crimei, în timp ce îi spiona pe polițiști.


ACTUALIZARE 11.30: Principalul suspect al crimei este fostul iubit al victimei. Femeia a depus mai multe plângeri împotriva lui, după ce a amenințat-o că se va răzbuna pentru că l-a părăsit. 

Martorii l-au văzut ieșind liniștit din magazin, după ce a înjunghiat-o pe femeie. 


În urmă cu aproximativ o oră un apel la 112 a reclamat crima. O persoană a sunat spunând că femeia se află în magazin și a fost înjunghiată. 

Mai multe echipaje de poliție și un echipaj SMURD au ajuns la fața locului. Medicii se află în continuare la magazin, dar vânzătoarea a murit în urma rănilor suferite. Femeia ar fi fost înjunghiată de mai multe ori. 

Nu se știe care este mobilul crimei, dacă a fost un jaf sau răzbunare. Polițiștii vor stabili acest lucru în urma anchetei. 

Magazinul este unul de lux și se află pe Calea Victoriei. 

Citiți și: 
Avertismentul Alinei Petre: Dragilor, nu poţi să cazi decât de sus în jos!
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu are interdicție la postări pe Facebook
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, din nou la DNA: „Nu vreau să ducem în derizoriu lucruri cu adevărat importante”
Alina Măgureanu și Florin Ghiulbenghian îi denunță la DNA pe Traian Băsescu și Daniel Morar