Crimă șocantă în București. Ce le-a spus polițiștilor mama fetei de 12 ani ucise și ascunse în canapea

Data actualizării: Data publicării:
banda politia nu treceti
Medicii legiști spun că tânăra a fost strangulată, iar mama ei, carbonizată. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Mama fetei de 12 ani care a fost ucisă și al cărei cadavru a fost descoperit ascuns în lada unei canapele a fost audiată de polițiști prin videoconferință. Femeia a fost reținută astăzi în Spania.

Cadavrul a fost găsit într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, într-un stadiu avansat de descompunere, într-un sac de plastic, de proprietarul locuinței închiriate de mama fetei și de iubitul acesteia.

Medicii legiști au stabilit că victima a murit într-un mod violent.

Mama fetei și iubitul acesteia au plecat din țară de mai bine de o lună. După descoperirea fetiței ucise, femeia a fost reținută de polițiștii spanioli, iar bărbatul e căutat în continuare.

Potrivit surselor Digi24, femeia a spus în timpul audierii că nu era acasă când a murit fiica ei. Le-a spus polițiștilor că a fost plecată pentru scurt timp de acasă și că, atunci când s-a întors, fata nu mai era acolo. Concubinul ei i-ar fi spus că aceasta a plecat înapoi la tatăl ei, care avea custodia. La scurt timp, cei doi au plecat în Spania.

Fata plecase la mama ei, care locuia cu concubinul ei în apartamentul închiriat din sectorul 4, înainte de Paște. Alături de ei a petrecut și sărbătorile. A doua zi, mama a fost contactată de rudele tatălui care i-au cerut să aducă fata câteva zile mai târziu. Pe data 21 aprilie, ziua în care fetița trebuia să ajungă la tatăl ei, mama nu a mai răspuns la mesaje.

După mai multe zile în care a încercat să ia legătura cu ele, pe 3 mai, tatăl a anunțat poliția că fata a dispărut, dar a spus că nu știe unde locuiește fosta soție. În aceeași zi, fata a fost dată în consemn la frontieră. La exact o lună, cadavrul a fost descoperit.

Rudele fetei de 12 ani au văzut în presă că în blocul din Sectorul 4 a fost găsit un cadavru. Au făcut imediat legătura și au anunțat poliția că poate fi vorba despre copila pe care ei au dat-o dispărută la poliție. După testul genetic, a fost identificat cadavrul ca fiind al fetei de 12 ani.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri