Crin Antonescu, blocat la Iași. Cursa aeriană spre Bucureşti a fost anulată

Data publicării:
crin antonescu la pitesti-1

Liderul liberal nu a putut pleca însă către Bucureşti, întrucât cursa Tarom, cu decolare din Iaşi, la ora 12.00 a fost anulată din cauza vremii nefavorabilă.

Nici ministrul Educației, Remus Procopie, nu a mai ajuns în Capitală, ci a rămas blocat la Buzău, de unde a participat la ședința comandamentului de urgență, condusă de vicepemierul Gabriel Oprea. Tot de la Buzău va anunța mâine dacă vor fi suspendate cursurile în localitățile afectate de zăpadă și viscol.

Sâmbătă dimineaţă, şeful PNL, Crin Antonescu, a participat, la Iaşi, la o întâlnire regională a liberalilor, după care a decis să anuleze programul stabilit pentru restul zilei şi să plece spre Bucureşti, cu prima cursă aeriană, a cărei decolare era programată la ora 12.00 de pe aeroportul ieşean.

Totodată, filiala ieşeană a PNL a anunţat că anulează conferinţa de presă a lui Crin Antonescu de la Iaşi, programată pentru ora 14.00.

Ministrul Ramona Mănescu a explicat, în timpul ședinței comandamentului de urgență, că Aeroportul Internațional „Henri Coandă” funcționează în condiții de iarnă. Patru zboruri au fost anulate până acum pe Aeroportul Henri Coandă. Avioanele care trebuiau să zboare spre Roma, Viena, Munchen şi Frankfurt nu s-au putut ridica de la sol, iar altele au întârzieri de o oră.

Elena Udrea sare în ajutor

Pe de altă parte, Elena Udrea a anunțat, pe contul de Facebook, că pleacă spre Bucureşti, pe traseul Borsec – Topliţa – Gheorgheni – Miercurea Ciuc – Sfântu Gheorghe – Braşov – Predeal – Bucureşti și și-a oferit ajutorul.

„Mă pot opri pe drum să dau o mână de ajutor dacă sunt oameni în nevoie din cauza vremii. Pot transporta pe cineva cu maşina, ajuta pe cineva care a rămas înzăpezit, pot aduce medicamente sau ceva de mâncare”, a scris ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri