Crin Antonescu: Nu cred că Victor Ponta trăiește frica de a fi huiduit. Când eşti la putere te aştepţi la asta

Data publicării:
crin antonescu-2

Crin Antonescu a afirmat, vineri seară, la Iaşi, că un om politic trebuie să fie pregătit să fie huiduit, dar că nu crede că acesta este motivul pentru care premierul nu a mai venit la Iaşi.

„Nu cred că un om politic la nivelul domniei sale (Victor Ponta - n.r.) poate să trăiască această frică. Un om politic trebuie să fie şi pregătit să fie huiduit, oamenii se manifestă, evident, nu e plăcut, dar nu cred că acesta este motivul absenţei sale. Cred că este vorba de şedinţa Comandamentului cu măsuri pentru fenomenele meteorologice la care premierul a participat. Noi când venim la Iaşi nu venim să fim aplaudaţi, să fim îmbrăţişaţi. Ne place, dar venim pregătiţi ca atunci când eşti la putere să fii şi fluierat”, a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că nu l-a surprins atmosfera din Piaţa Unirii din Iaşi din timpul manifestărilor oficiale, când s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor oficialităţilor.

Există un grup de protestatari de inspiraţie ecologistă, deşi nu ştiu dacă ecologist e cuvântul potrivit, care se manifestă. E dreptul lor s-o facă, cât timp o fac în condiţiile legii. Nu m-a surprins deloc” , a adăugat preşedintele PNL.

El a mai spus că şi liderii opoziţiei ar fi trebuit să fie pe scenă, vineri dimineaţă, în Piaţa Unirii din Iaşi.

„Pentru România putem face lucruri împreună, oricât de multe ne-ar despărţi, dar fără a înceta să fim pe baricade diferite, fără a înceta să ne confruntăm. Dar, sincer, mi s-a părut că ar fi normal ca măcar de Ziua Unirii să fim la un loc, indiferent cine e la putere. Şi cei din opoziţie reprezintă cetăţeni români, chiar dacă mai puţini, aritmetic”, a mai spus Crin Antonescu.

La începutul manifestărilor de Ziua Unirii, de la Iaşi, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiţi. Participanţii au scandat mesaje şi împotriva premierului şi a şefului statului, care nu au participat la evenimente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri