Crin Antonescu răspunde criticilor lui Călin Popescu Tăriceanu

Data publicării:
30 2011tariceanuantonescu-36157

Crin Antonescu are două explicaţii pentru criticile formulate la adresa sa de către fostul preşedinte PNL Călin Popescu Tăriceanu.

„O diversiune băsistă, ceea ce sunt convins că nu e cazul, sau ceea ce e dramatic, dar plauzibil, o cădere de memorie. Să îți pierzi memoria în campanie nu e foarte bine. La progresul economic al USL a lucrat şi Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat Crin Antonescu.

Afirmaţiile care l-au deranjat pe Crin Antonescu au fost făcute de Călin Popescu Tăriceanu în urmă cu o zi, la o dezbatere publică despre programele economice ale partidelor, la care liderul PNL a lipsit: „Am așteptat în această campanie electorală, ca liderul PNL să promoveze un plan economic pentru România, din păcate până astăzi am fost deficitari la acest capitol și consider că este o greșeală care ar putea să ne coste”.

Co-preşedinţii USL exclud, din nou, orice posibilitate de desemnare a lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de premier.

„O asemenea ipoteză e fantezistă. Domnul Tăriceanu, întrebat asupra unei asemenea ipoteze sau fantasme, și-a amintit că există un congres și o înțelegere politică și prim-ministru va fi Ponta”, a spus Antonescu.

La rândul său, Victor Ponta a declarat că ipoteza ca ultima speranţă a lui Traian Băsescu şi a PDL să rămână Tăriceanu „este absolut grotesc”.

În acest timp, liderii PDL pun paie pe foc prin declaraţii laudative la adresa fostului preşedinte liberal.

„Ieşirile lui Călin Popescu Tăriceanu sunt ale unui om politic responsabil. Călin Popescu Tăriceanu este un lider de anvergură, care are o viziune clară asupra a ceea ce trebuie să se întâmple în România şi care este într-o contradicţie flagrantă cu viziunea lui Crin Antonescu", a declarat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri