Cristian Boureanu, acuzat că şi-a agresat fiica

Data actualizării: Data publicării:
cristian boureanu

Fostul deputat Cristian Boureanu a ajuns la poliţie, după ce şi-ar fi agresat fiica pe o stradă din nordul Capitalei. Atât el cât şi fata lui, în vârstă de 15 ani, au fost audiaţi la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti. A fost sesizată şi Protecţia Copilului.

Conform primelor informaţii, fiica fostului politician ar fi plecat din locuinţa lui Cristian Boureanu, din Constanţa, şi a venit la Bucureşti cu trenul, de una singură. Cristian Boureanu ar fi venit după ea şi ar fi găsit-o în Bucureşti, în zona de nord a Capitalei. I-ar fi cerut să meargă cu el, însă adolescenta ar fi refuzat, ceea ce a dus la o confruntare între cei doi care a fosat sesizată de un jandarm. Acesta din urmă a sesizat poliţia.

Cristian Boureanu şi fiica sa au fost duşi la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, unde au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Agenţiei pentru protecţia copilului. Fiica lui Cristian Boureanu susţine că tatăl său a lovit-o. Anchetatorii spun că nu ar fi prima dată când adolescenta pleacă de acasă.

„În jurul orei 13:00 a fost formulat un apel la 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într-un autoturism aflat pe raza Sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au constatat faptul că cele două persoane sunt tată şi fiică şi conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu”, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei, transmite News.ro.

„Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale”, mai arată poliţiştii.

Cercetările se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri