Cristian Pîrvulescu, invitat la „Jurnalul de Seară”, din 14 septembrie, în fiecare luni

Data publicării:
cristian pirvulescu - agerpres - 8 septembrie 2015

 

Foto: Agerpres

Ce înseamnă marile evenimente ale momentului, fie că se petrec aici, lângă noi, sau la mii de kilometri depărtare? De ce se întâmplă şi ce efecte ar putea avea? Ce impact au asupra noastră? Despre înţelegerea profundă a actualităţii prin răspunsuri la aceste întrebări va fi vorba în cele 30 de minute de dialog între Cristian Pîrvulescu şi Cosmin Prelipceanu.

„Într-un moment în care violenţa de limbaj şi emotivitatea iau locul discursului raţional în explicarea politicii, Digi24 rămâne unul din puţinele locuri în care se poate încă face analiză”, spune Cristian Pîrvulescu.

Reputat analist politic, Cristian Pîrvulescu este în prezent decanul SNSPA. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat un stagiu de pregătire la Institutul de Studii Politice din Paris. Cristian Pîrvulescu a fost preşedintele Asociației Pro Democraţia (al cărei președinte de onoare este în prezent), este membru al Comitetului Economic și Social European și membru al unor asociații internaționale din domeniul științei politice (Asociaţia Internațională de Ştiinţe Politice, Asociația Franceză de Ştiinţe Politice).

Consecvent valorilor sale: echidistanţă, echilibru şi profesionalism, Digi24 îşi consolidează echipa de profesionişti cu una dintre cele mai credibile voci din societatea românească. Din martie 2014, potrivit deciziei CNA, Digi24 este în grila must carry. Astfel, toţi operatorii de cablu din România au obligaţia să îl introducă în pachetul de bază.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri