Cum au reuşit hoţii să intre în casa ca o fortăreaţă a lui Bădălău. Marile semne de întrebare ale anchetatorilor

Data publicării:
Senatorul PSD Niculae Bădălău.
Senatorul PSD Niculae Bădălău. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Senatorul PSD Niculae Bădălău a fost călcat azi-noapte de hoţi, cu el în casă. Parlamentarul dormea împreună cu familia la etaj, în vila lui de lângă Bucureşti, în timp ce tâlharii prădau parterul. Politicianul le-a spus poliţiştilor că a rămas fără bani, bijuterii şi o armă, dar a insistat că presa nu trebuie să afle valoarea pagubei.

Hoţii au dat lovitura în casa de aproape 900 de metri pătraţi pe care senatorul PSD o are la Bolintin-Vale, Giurgiu. Ce-i drept Bădălu le-a dat o mână de ajutor fără să vrea. A decuplat sistemele de securitate şi camerele de supraveghere, ceea ce îngreunează mult ancheta poliţiştilor.

Poliţiştii trebuie să afle cum au pătruns hoţii în locuinţă. Casa arată ca o adevărată fortăreaţă cu ziduri înalte.

Cea mai recentă declaraţie de avere arată că senatorul jefuit azi-noapte are bijuterii din aur şi diamante în valoare de 25.000 de euro şi tablouri de 12.000 de euro.

Niculae Bădălău, senator PSD: La 6 dimineaţa, când ne-am trezit ne-am dat seama că, de fapt cineva fusese la parter.

Reporter: S-a furat şi un pistol?

Niculae Bădălău: Da. Pistolul pe care l-am avut cu mine l-am lăsat în sertarul unui birou.

Senatorul PSD nu stătea des în vila din Giurgiu. Poliţiştii cred că hoţii care au dat lovitura azi-noapte nici nu ştiau că victima era în casă.

Sârbu Emanuela Ioana, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu: „Există un cerc de persoane bănuite. În continuare efectuăm verificări pentru depistarea autorilor."

Senatorul PSD prădat azi-noapte a fost şi el condamnat pentru furt în anul 1988. Nu a făcut însă nicio zi de închisoare, pentru că dictatorul comunist Nicolae Ceuşescu a graţiat toate pedepsele mai mici de 10 ani, cu ocazia zilei lui de naştere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri