Cum s-a produs accidentul de ATV din Iași în care un bărbat a murit decapitat

Data actualizării: Data publicării:
bogdan chirosca decapitat accident atv

Bărbatul care a fost implicat în accidentul de ATV, joi seară, în zona Bucium din Iași a murit cu gâtul secționat din cauza unui lanț. Polițiștii au deschis dosar de moarte suspectă.

bogdan chirosca decapitat accident atv

Bogdan Chiroşcă, împreună cu câţiva prieteni, s-a aventurat pe dealurile din zona Bucium, scrie Ziarul de Iași citând surse judiciare.

Aceştia au parcurs drumul Fundacul Buciumului, adică aproximativ 1,8 kilometri de la şoseaua care duce spre Bucium, apoi au intrat pe un drum de pământ situat între vii. Accesul pe drumul de pământ nu este restricţionat, cu toate că este proprietate privată.

Anchetatorii bănuiesc că, aici, grupul de ATV-uri a mers pe această variantă aproximativ 150 de metri, apoi a virat la dreapta. Chiroşcă ar fi pierdut legătura cu acest grup şi s-a grăbit să îi ajungă din urmă.

harta accident atv
Foto: Ziarul de Iași

După ce s-a terminat drumul asfaltat, Chiroşcă a mers cei 150 de metri pe drumurile dintre vii, însă nu a cotit la dreapta, ci a mers înainte: la o distanţă de 20 de metri se afla o pancartă pe care scria „Proprietate Privată“, legată de un lanţ de fier cu zale.

Lanţul era legat într-o parte de un stâlp de energie electrică, iar în cealaltă, de un spalier înfipt în pământ. Lanţul se afla legat la o înălţime de 1,20 metri.

Anchetatorii bănuiesc că Bogdan Chiroşcă, cel mai probabil a observat indicatorul şi s-ar fi aplecat pentru a trece pe dedesubt, însă nu a reuşit.

Lanţul ruginit prins între cei doi stâlpi de beton şi viteza mare cu care circula au acţionat ca un ferăstrău. Impactul corpului său cu lanţul a făcut ca şpalierul să se frângă, iar zalele de care fuseseră prins lanţul de stâlp, aproape au cedat. Bărbatul a căzut la cinci metri distanţă şi a murit într-o baltă de sânge.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri