Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Data publicării:
ploaie constanta meteo mediafax 1

La noapte vor fi averse şi, posibil, descărcări electrice, mai ales în sud-vestul şi în sudul ţării. În Oltenia, Muntenia şi în Munţii Banatului se vor strânge, izolat, peste 50 de litri de apă pe metrul pătrat. Vântul va sufla cu putere iar temperaturile minimele vor fi cuprinse, în general, între 11 şi 21 de grade. 

Mâine, mai ales în prima parte a zilei, va continua să plouă în sudul şi sud-vestul ţării iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În rest, vremea va fi plăcută, iar ploile izolate şi slabe cantitativ. Vântul se va menţine alert în regiunile sudice, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în depresiuni, vestul Olteniei şi nordul Molodvei şi 31 de grade în sud-estul teritoriului. 

Vremea se îndreaptă considerabil în zilele următoare. Vineri mai sunt aşteptate ploi slabe doar pe arii restrânse în sud-vest şi în sudul extrem. În schimb, în weekend vremea devine frumoasă în aproape toată ţara, cu ploi izolate doar la munte şi prin vest. Prin urmare, temperaturile se menţin ridicate, iar maximele vor atinge 31 de grade în Muntenia. 

În Bucureşti la noapte va ploua, vântul va continua să sufle cu putere, dar minima va fi ridicată, de 18-19 grade Celsius. 

Şi în Bucuresti norii vor fi mai numeroși mâine până la amiază, aşa că este posibil să mai cadă câţiva stropi de ploaie. Apoi, cerul va deveni variabil, iar temperatura maximă va fi generoasă, în jurul a 30 de grade. Vântul rămâne alert, dar presiunea aerului nu se va modifica semnificativ.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de un sfârşit de săptămână cu timp frumos. Regimul termic se menţine plăcut, cu maxime diurne de până la 30 de grade, în timp ce în zori vor fi 15-16 grade. Unele intensificări ale vântul mai sunt aşteptate doar vineri, apoi acesta se potoleşte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri