Curse aeriene redirecționate din cauza vremii. 240 de pasageri au ajuns la Budapesta în loc de București

Data publicării:
aeroport oameni asteapta

O pasageră dintr-unul din avioane a declarat la Digi24 că este vorba despre 240 de pasageri, care au stat mai multe ore în zona de tranzit a aeroportului din Budapesta, fără să li se pună la dispoziție altceva decât o cantitate redusă de apă.

Compania aeriană a pus la dispoziția pasagerilor un autobuz, cu care aceștia urmează să ajungă la București. Inițial, pasagerii au fost nemulțumiți de acest lucru și au spus că ar prefera trenul, ca mijloc de transport, dar, în lipsa altor opțiuni, au urcat în autocar.

Nemulțumiți de felul în care au fost tratați, pasagerii spun că vor face o plângere împotriva companiei aeriene.

Plecarea pasagerilor cu autocarul se face în condițiile în care Ministerul de Externe a Ministerul de Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Ungaria, Slovenia şi Croaţia, pentru următoarele două zile.În Croaţia şi Ungaria este cod portocaliu de ninsoare şi viscol şi cod galben de ploaie îngheţată.

Viscol în Capitală

În București ninge viscolit de aseară. Sute de utilaje de deszăpezire au lucrat toată noaptea pentru a îndepărta zăpada de pe străzi şi trotuare.

Vântul puternic a smuls câteva reclame lipite pe panourile publicitare. Meteorologii anunţă că şi în orele următoate vîntul va bate cu putere, iar rafalele ar putea depăşi 75-80 km/h, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolită.

Două curse aeriene prevăzute în această dimineață pentru Munchen și Frankfurt au fost anulate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri