Cinci cutremure au avut loc duminică în Serbia

Data actualizării: Data publicării:
sesimograf seism cutremur shutterstock
Foto: Shutterstock

Un cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, duminică dimineaţă, în judeţul Timiş, la o adâncime de 30 kilometri, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

cutremur seism seismograf shutterstock
Un cutremur de 3,7 a avut loc, duminică dimineaţă, în Serbia. Foto: Shutterstock

Actualizare 10:00. Institutul pentru Fizica Pământului a rectificat informaţiile, astfel că nu mai este semnalat niciun seism produs duminică în judeţul Timiş, în schimb s-au înregistrat cinci cutremure în Serbia, din care patru la graniţa cu România.

Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 8.33, la o adâncime de doar 5 kilometri, având magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Seismul de la ora 8.56 este localizat tot în Serbia, la graniţa cu România, la adâncimea de 5 kilometri, având magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Celelalte cutremure înregistrate duminică dimineaţa au magnitudinea de 2,1 grade, 2,3 grade şi 2,4 grade pe scara Richter.


Potrivit INCDFP, cutremurul s-a produs la ora 8:56, în judeţul Timiş, la o adâncime de 30 kilometri, având magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter.

Cele mai apropiate oraşe sunt Timişoara şi Reşiţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri