D. Cioloş i-a vizitat pe răniţii din Colectiv, internaţi în Belgia

Data publicării:
ciolos belgia

 

FOTO Facebook

Înainte de întoarcerea în România după participarea la Consiliul European, am vizitat pacienții răniți la ‎Colectiv, ‬internați la spitalul militar din Belgia. Am vorbit cu medicii lor și cu rudele celor internați.

Dincolo de drama fiecăruia în parte, am văzut în ochii lor și ai rudelor, o sclipire de speranță. Câțiva dintre ei se simt mai bine și m-am bucurat să pot vedea că, până și cei care au trecut prin operați grele au puterea să lupte pentru a merge mai departe.

În semn de omagiu pentru dăruirea medicilor belgieni am ținut să semnez în cartea de onoare a spitalului.

Le-am confirmat încă o dată românilor noștri că guvernul va face tot posibilul pentru ca recuperarea lor să continue fără probleme sau griji în plus. Toți sunt oameni tineri pe care vrem să-i vedem acasă cât mai curând și care trebuie să se întoarcă în societate ca oameni normali, activi, utili și independenți. Acesta este noul nostru țel. Puterea lor de a depăși drama prin care trec îmi dă si mie putere.

Le-am urat să aibă sărbători fericite și încredere în noi. Este responsabilitatea noastră, să-i susținem”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri