Dacian Cioloş, la evenimentul de lansare a cărţii lui Marian Godină: Acest gen de comportament civic are toată susţinerea Guvernului şi a mea

Data publicării:
160224 Carte marian Godina 05 INQ Octav Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Marian Godină îşi lansează astăzi cartea la Biblioteca Centrală din Bucureşti, în prezenţa premierului Dacian Cioloş.

„Am ezitat să vin pentru că e momentul său şi nu vreau să rămână cineva cu impresia că premierul vrea să-şi asocieze imaginea cu un om de succes, care e apropiat de societate. E momentul său, dar am decis să vin ca să fie clar şi pentru el şi alţii că acest gen de comportament civic are toată susţinerea guvernului şi a mea.

Societatea noastră se poate însănătoşi aşa, un om cu comportamentul său are atâta susţinere, arată că asta aşteaptă oamenii: onestitate şi profesionalism şi verticalitate. Nu mă surprinde că domnul Godină devine un simbol, îi urez succes şi sper că va şti să ducă pe umeri această aşteptare a oamenilor.

Sunt convins că fenomenul Marian Godină ar trebui să fie o lecţie şi pentru Poliţia Română, care probabil la început a fost ezitantă şi sper să înţeleagă că o comunicare sinceră este in interesul unei instituţii care e în interesul public. Oricine în administraţia din România, cât sunt eu premier, va avea toată susţinerea pentru acest gen de comportament”, a declarat Dacian Cioloş.


Marian Godină: „Mi-am dorit prin această carte să aduc o schimbare. În scurt timp de la publicarea ei constat că s-a produs deja o schimbare, îmi stau dovadă sutele de mesaje pe care le primesc şi oamenii îmi spun că şi-au schimbat radical percepţia faţă de poliţist şi că respectă mai mult regulile de circulaţie şi privesc altfel uniforma de poliţist. Sper ca semnăturile primite de la mine să fie singurele de la un poliţist. Sincer, nu mă aşteptam să ia aşa mare amploare acest fenomen, acum câteva săptămâni mă gândeam dacă va fi necesară o lansare, acum mă aflu aici, în prezenţa premierului României”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri