DÂMBOVIȚA. Încă o persoană a fost atacată de urs. Victima, în stare extrem de gravă

Data publicării:
urs-lp 1

Actualizare 19.15. Cristian Stan, preşedinte AJVPS Dâmboviţa, a declarat că ursoaia a fost sigur provocată și astfel a atacat.

Actualizare ora 14.35 Victima, un bărbat de 58 de ani, este în stare extrem de gravă. A pierdut mult sânge, iar un elicopter SMURD a decolat de la București către spitalul din Pucioasa, unde se află internată victima, pentru a-i evalua starea și pentru a decide dacă poate fi transportat către spitalul Floreasca din Capitală. Bărbatul are numeroase plăgi pe membre și spate, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Actualizare ora 14.00 A treia victimă, atacată tot în propria gospodărie, are răni grave - bazinul fracturat și amândouă mâinile rupte. El se afla la cules de nuci într-o livadă.

__________________

Noua victimă are răni la mâini și picioare, dar deocamdată nu se cunoaște gravitatea lor și nici circumstanțele în care a avut loc noul atac. Nu se știe, de asemenea, dacă este vorba despre același urs.

Primele două victime au primit deja îngrijiri medicale la spital şi apoi au fost externate.

După primul incident, autoritățile au luat măsurile ce se impun în astfel de situații și au organizat echipe de vânători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri