DANCE FM sărbătorește 15 ani de Kristal Club

Data publicării:
Marius Onuc

O nouă ediție „In Session powered by Kristal, de data aceasta aniversară, se întâmplă sâmbătă, 24 noiembrie, în Kristal Club. Marius Onuc, manager Dance FM și gazda singurei emisiuni din România care transmite săptămânal cele mai fresh mixuri, va fi din nou alături de iubitorii de muzică dance, la cea de-a cincisprezecea aniversare Kristal Club.

La pupitru va urca sâmbătă, cu un set aniversar de excepție, legenda muzicii electronice și unul dintre cei mai carismatici DJ-i din lume, responsabil pentru brandul „all day I dream” - Lee Burridge! Primele seturi ale serii vor fi mixate de unul dintre DJ-i autohtoni care s-au format chiar la mixerele din Kristal, DJ Mahony. Alături de el, va mixa pentru pasionații genurilor electro, tehno și trance și DJ Duțu.

Marius Onuc, DanceFM și UTV se vor asigura că distracția de top și muzica de la cea mai tare petrecere aniversară a anului vor fi starurile unei nopți care sigur va face istorie și vor ajunge chiar și la cei care vor rata sărbătorirea celor 15 ani de clubbing.

In session este singura emisiune de clubbing difuzată săptămânal atât pe radio cât și la televiziune, în fiecare joi, de la miezul nopții, la Dance FM și vinerea, de la 22.00, la UTV România. Marius Onuc urmărește îndeaproape DJ-ii cei mai apreciați și oferă ascultătorilor și telespectatorilor, în exclusivitate, interviuri unice și imagini spectaculoase din clubul care anul acesta împlinește 15 ani. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați www.dancefm.ro și pe www.utv.ro.

Kristal este clubul românesc care a ajuns pe locul 27 în Top 50 realizat de DJ Magazine (DJ Mag), publicație britanică de renume care desemnează anual cei mai apreciați DJ din lume, dar și clasamentul celor mai populare cluburi în care se mixează live. Condus de sloganul “Let us entertain you”, clubul Kristal a rămas de-a lungul anilor reperul principal în materie de muzică electronică pentru toți cei care au transformat genul într-un stil de viață care celebrează muzica și dansul.

În medie, aproape 73.000 de iubitori de muzică dance-electronic ascultă zilnic Dance FM, potrivit studiului de audiență radio desfășurat în perioada aprilie - august 2018 (valul de vară). În această perioadă, Dance FM a ocupat locul 6 în topul celor mai ascultate radiouri din România, inclusiv posturi generaliste.

Postul de radio Dance FM emite din 2011 și este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-tv), posturile de documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, posturile muzicale UTV, Music Channel, Hit Music și Hora TV, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri