De ce a murit la 37 de ani rapperul Nosfe. Dosar de ucidere din culpă

Data actualizării: Data publicării:
nosfe
Rapperul Nosfe din trupa Șatra Benz a murit la vârsta de 37 de ani FOTO: Facebook/ Șatra Benz

Rapperul Nosfe din trupa Șatra Benz a murit, duminică, la vârsta de 37 de ani, potrivit unui anunț făcut pe pagina de Facebook a trupei. Nosfe, care se numea Darius Crețan, a căzut în casă după ce i s-a făcut rău, iar echipajele de urgență sosite după un apel la 112 i-au constatat decesul. Poliția Ilfov a deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în acest caz.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a trupei.

Potrivit primelor informații, rapperului Nosfe i s-a făcut rău și a căzut în casa din Balotești, iar soția acestuia a sunat la 112, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov. 

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv, a precizat sursa citată.

S-a relaţionat cu medicul legist, care s-a deplasat la faţa locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se precizează în comunicat.

Cu câteva ore înainte să moară, Nosfe ar fi susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, la Trap Attack, potrivit calendarului evenimentului. Colegii de trupă au precizat printr-un story pe Instagram că Nosfe ar fi murit în urma unui infarct, din dorința de a combate diversele speculații apărute în urma decesului: „Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte... Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri