De patru ani, leagăne şi tobogane de 90.000 de lei zac neplătite în curtea unei primării din Gorj

Data publicării:
leagane

În plină criză, primăria comunei Vladimir, judeţul Gorj, trebuie să plătească 90.000 de lei pentru mai multe leagăne şi tobogane care zac de patru ani în curtea instituţiei. Actualul edil susţine că nu el le-a comandat şi că problema datează din vremea vechii conduceri. Cu toate acestea, firma care le-a livrat a dat primăria în judecată şi a câştigat, iar acum autorităţile sunt bune de plată.

În urmă cu patru ani, fostul primar din comuna Vladimir a achiziţionat mai multe staţii de autobuz. Atunci i-au fost livrate leagănele şi toboganele. Deşi susţinea că nu el le-a comandat, nici nu le-a restituit. Aşa că, de patru ani, sistemele de joacă zac în curtea instituţiei, transformate în fier vechi.

Între timp, fostul primar a decedat, iar problema a fost preluată de actualul edil. El spune că, aşa cum sunt, va încerca să le monteze, dacă tot este nevoit să le plătească. Plata sumei de 90.000 de lei a fost aprobată în şedinţa de consiliu local, însă unii consilieri nu sunt de acord şi vor să facă plângere penală, pe motiv că banii sunt cheltuiţi nejustificat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri