De Ziua Europei, stațiile de metrou au nume noi

Data publicării:
harta metrou ziua europei

De ziua Europei, între orele 16 şi 19, 21 de staţii de metrou vor fi redenumite după state europene. Iar în aceste staţii călătorii vor fi întâmpinaţi cu muzică, dansuri, mâncăruri specifice acestor ţări sau expoziţii de fotografie.

Cine va coborî la staţia Piaţa Unirii 1 se va simţi ca în locuinţa unui danez. Staţia va fi redenumită Danemarca şi va fi decorată după specificul acestei ţări.

Călătorii care vor ajunge în stațiile Grecia sau Suedia vor fi invitaţi la dans. Iar în staţia Austria, adică Ştefan cel Mare, mişcările trecătorilor vor fi proiectate pixelat pe pereţii din vestibul. 

Călătorii vor fi întâmpinați în stațiile de metrou cu momente artistice de muzică și dans, vor putea viziona expoziții și vor avea ocazia să participe la degustări de vinuri și alte specialități. Mai mult, pe tot parcursul lunii mai, un tren de metrou cu simbolurile europene va circula pe magistralele din București”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Totodată, şi-au anunţat prezenţa în staţiile de metrou oficiali ai ambasadelor sau institutelor culturale din Suedia, Finlanda, Austria, Irlanda, Slovenia şi Ungaria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri