Deputatul Cătălin Rădulescu a primit două amenzi după ce a intrat într-o benzinărie și a refuzat să poarte mască de protecție

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu, deputat psd

Două amenzi pentru deputatul Cătălin Rădulescu, după ce a intrat într-o benzinărie din Capitală și a refuzat să poarte mască de protecție. Una pentru lipsa măștii, a doua pentru că l-ar fi înjurat pe polițist și i-a spus să îl lase în pace.

Parlamentul a primit două amenzi - una pentru că nu a purtat masca într-un spațiu public închis și a doua pentru că a făcut scandal.

Deputatul PSD a intrat într-o benzinărie de la intrarea în București fără să poarte mască de protecție. Un alt client al benzinăriei a observat acest lucru și nemulțumit de atitudinea lui Rădulescu a ieșit din benzinărie și a chemat un polițist care se afla în stradă.

Bărbatul i-a spus agentului că în benzinărie sunt două persoane – un bărbat și o femeie, pentru că deputatul era însoțit de o doamnă - care nu poartă măști de protecție.

Polițistul a mers în interiorul benzinăriei a încercat să stea de vorbă cu cei doi și le-a spus să poarte masca de protecție, mai ales că o aveau la ei. Femeia s-a conformat imediat, și-a pus masca, însă deputatul Cătălin Rădulescu nu doar că a refuzat să facă acest gest, dar ar fi devenit și recalcitrant, potrivit agentului de Poliție.

Politicianul l-ar fi înjurat pe polițist și i-ar fi spus să îl lase în pace.

Drept urmare, agentul i-a dat două amenzi – una de 1.000 de lei pentru lipsa măștii și una de 500 de lei pentru felul în care i s-a adresat.

În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Polițistul s-a deplasat la locație și a solicitat celor două persoane să își fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contravențional a adresat cuvinte și expresii jignitoare”, mai spune sursa citată.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, potrivit Poliției.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...