Sari la conținut

Descoperă indiciul zilei în magazinele Digi şi câştigă premii cu viteza 4G de la Digi Mobil şi ProFM!

Înscrierea în concurs presupune ca participanţii să intre într-unul din magazinele Digi sau într-un punct de prezenţa al companiei, să găsească indiciul zilei şi să-l trimită printr-un SMS la numărul 1872 (tarif normal).

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi în emisiunile matinale de la ProFM, „Matinal cu Andrei Gheorghe şi Greeg”, de luni până vineri şi „Matinal de weekend cu Ramon Cotizo”, sâmbătă şi duminică, precum şi pe site-ul www.rcs-rds.ro  şi www.profm.ro .

Astfel, în fiecare zi, în perioada 13 octombrie - 13 noiembrie va avea loc câte o tragere la sorţi, în urma căreia trei norocoşi vor câştiga câte un premiu compus dintr-un telefon Allview sau Philips şi un abonament Optim Nelimitat, oferit gratuit pentru o perioadă de 12 luni.

Cu abonamentul Optim Nelimitat, câştigătorii beneficiază de convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, trafic de date mobile de până la 15 GB pe lună, care vor putea fi consumaţi în reţeaua Digi Mobil 3G şi 4G şi până la 200 MB/lună pentru date în roaming naţional, pe care îi pot utiliza gratuit.

Digi Mobil pune în joc 96 de smartphone-uri 4G (LTE TDD în banda 38 LTE TD 2600) din gama producătorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4) şi Philips (Philips S396, Philips V526), dintre care câştigătorii pot alege modelul preferat, precum şi 96 de abonamente Optim Nelimitat.

Concursul se desfăşoară în cele peste 300 de magazine Digi şi puncte de prezenţă RCS & RDS, la nivel naţional şi este destinat atât clienţilor existenţi cât şi non-clienţilor companiei care participă pe durata campaniei.

Mai multe detalii despre acest proiect şi regulamentul concursului pot fi obţinute accesând pagina de concurs.