Designerul Mirela Rădulescu, sora deputatului PSD Cătălin Rădulescu, arestată pentru deţinere de droguri

Data publicării:
20121225 20radulescu-40459

Actualizare 15.52. CompletulTribunalului Dolj a admis propunerea procurorilor prinvind arestarea preventivă a Mirelei Rădulescu, pentru 29 de zile.

Mirela Rădulescu, care a fost ridicată luni deprocurorii DIICOT Craiova,este reţinută pentru 24 de ore şi urmează să compară în instanţa Judecătoriei Dolj, unde procurorii vor cere arestarea preventivă pentru 29 de zile.

Surse din cadrul DIICOT Craiova au declarat pentru Mediafax că este vorba de un caz de trafic, în care alături de creatoarea de modă era implicat şi un medic veterinar din Bucureşti. Acesta cumpăra ketamina din farmaciile veterinare şi o vindea pe piaţa neagră. Substanţa este utilizată pentru producerea drogului specyal-k.

Potrivit surselor citate, Mirela Rădulescu a fost prinsă de procurori în timp ce îşi părăsea locuinţa din Bucureşti alături de medicul veterinar care tocmai adusese o cantitate de ketamină pentru vânzare.

Luni după-amiază, percheziţiile din apartamentul creatoarei au scos la lumină 35 de flacoane cu câte 20 de fiole de ketamină.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române,valoarea totală a substanţei interzise se ridică la 18.000 lei.

Medicul, la locuinţa căruia s-au găsit şi alte cantităţi, procura ketamina cu 20 de lei/fiolă şi o vindea pe piaţa neagră cu ajutorul creatoarei de modă cu 100 de lei fiola.De câteva luni, de când au intrat în vizorul anchetatorilor, ei au plasat pe piaţă peste doi litri de ketamină.

Cătălin Rădulescu, fratele Mirelei:„Pe sora mea n-am văzut-o de doi ani de zile, n-avem o relaţie apropiată nici eu, nici fratele cu sora mea, treaba ei ce face”

Fratele Mirelei Rădulescu, cunoscut om de afaceri din judeţul Argeş şi deputat al Partidului Social Democrat, este Cătălin Rădulescu (50 de ani).

El a declarat la Digi24 cănu şi-a văzut sora de doi ani şi că nu au o relaţie apropiată:„Pe sora mea n-am văzut-o de doi ani de zile, n-avem o relaţie apropiată nici eu, nici fratele cu sora mea, treaba ei ce face.”

Am aflat şi eu acum jumătate de oră de la fratele meu, că lumea mă întreba şi n-aveam habar despre ce e vorba”, declară Rădulescu la Digi24. „La fabrica asta a ei pe care o are acolo în Bucureşti a venit un doctor veterinar de la Dolj, care avea asupra sa această ketamină. DIICOT îl urmărea pe acest individ”, a detaliat deputatul PSD.

Nu vorbim de mult timp din motive familiale”, a precizat deputatul. „N-o ajut cu absolut nimic, fiecare să îşi rezolve problemele, să îşi angajeze avocaţi, dacă vrea fratele meu să o ajute, treaba lui. Dacă e nevinovată, va fi nevinovată, dacă e vinovată, să ispăşească.

Fratele Mirelei Rădulescu a fost acuzat în urmă cu câţiva ani de viol.Despre acuzaţia îndreptată asupra sa, Cătălin Rădulescu subliniază că cercetarea s-a încheiat în urmă cu un an şi jumătate: „N-a fost dosar, n-a fost în instanţă, n-a fost absolut nimic decât o cercetare care s-a finalizat cu NUP” - neînceperea urmăririi penale.

Cătălin Rădulescu a mai făcut parte din parlament între 1990 şi 1993. A ocupat funcţia de preşedinte al Frontului Salvării Naţionale (FSN) Argeş la începutul anilor 90, iar apoi a devenit vicepreşedinte al Partidului Democrat Argeş. În 2005, a trecut la PSD. Deputatul deţine mai multe firme în diferite domenii de activitate, printre care construcţii de drumuri şi autostrăzi şi transporturi internaţionale de mărfuri. De asemenea, este proprietarul mai multor hoteluri de pe litoralul românesc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri