Digi Mobil lansează noile pachete de servicii Avantaj

Data publicării:
magazin digi mobil

 

Abonamentele Avantaj au tarife cuprinse între 2 şi 5 euro/lună (TVA inclus) şi le permit utilizatorilor să comunice fără griji în orice reţea naţională şi internaţională, indiferent de destinaţie. La contractarea pachetelor de servicii Avantaj, clienţii existenţi de servicii fixe din portofoliul Digi primesc gratuit telefoane mobile din gama producătorilor Allview (Allview M8, Allview A5 Easy, Allview P5 Life) şi Lenovo (Lenovo A1000 şi Lenovo A2010).

Avantaj 2 oferă clienţilor Digi Mobil 200 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, internet mobil de până la 3 GB/lună, precum şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming naţional. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea şi pentru apeluri către reţelele fixe din Uniunea Europeană şi cele fixe şi mobile din SUA, Canada şi China. Pentru Avantaj 2 clienţii vor achita 2 euro/lună (TVA inclus). După consumarea minutelor incluse în abonament, se aplică un tarif de 0,01 euro (fără TVA)/apel/SMS pentru reţelele fixe şi mobile naţionale şi între 0,01 şi 0,07 euro (fără TVA)/apel/SMS pentru destinaţiile internaţionale. La activarea Avantaj 2, clienţii pot cumpara un telefon Allview M8 cu doar 20 lei (TVA inclus), daca au cel puţin un serviciu fix Digi.

Avantaj 3 include 300 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, internet mobil de până la 4 GB/lună şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming national. După consumarea minutelor incluse în abonament, se aplică aceleaşi tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/lună (TVA inclus). Clienţii existenţi care au cel puţin un serviciu fix Digi şi contractează Avantaj 3 pe o perioada de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

Avantaj 5 are un pachet de 500 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, internet mobil de până la 5 GB/lună şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming naţional. După consumarea minutelor incluse, se aplică aceleaşi tarife ca la abonamentele Avantaj 2 şi 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/lună (TVA inclus). Contractarea pachetului de servicii Avantaj 5 pe 24 de luni, le aduce gratuit clienţilor existenţi de servicii fixe din portofoliul Digi (cel puţin un serviciu), unul dintre telefoanele Allview P5 Life sau Lenovo A2010.

Totodată, RCS & RDS desfăşoară o campanie promoţională de sărbători, prin care utilizatorii care îşi portează numărul în reţeaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioadă de 6 luni. Reducerea se aplică la contractarea abonamentelor din gama Optim şi Avantaj pe o perioadă de 24 de luni. Promoţia este valabilă până la 31 decembrie 2015.

Mai multe informații despre serviciile companiei sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii in România, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piaţa din România in furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum si servicii de conţinut video la cerere, prin Digi Online si Digi Play. Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiaza de soluţii integrate de telecomunicaţii şi beneficiaza de calitatea şi siguranţa serviciilor marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanentă. Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzică, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, MUSIC FM, DANCE FM si Digi FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri