Digi Mobil reduce substanțial prețurile la telefoane mobile

Data publicării:
Digi Mobil reduce preturile la telefoanele mobile

Astfel, persoanele care doresc să beneficieze de reducerile de preț la telefoane mobile, trebuie să se prezinte într-un punct de prezență RCS & RDS sau într-unul din noile magazine Digi, pentru a consulta oferta disponibilă în fiecare reprezentanță a companiei.

Reducerile de preț sunt valabile la contractarea abonamentelor din gama Optim și Complet, pe o perioadă de 24 de luni. În plus, compania le oferă clienților posibilitatea de a-și achiziționa telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, la cele mai accesibile prețuri de pe piață, în limita stocului disponibil.

Prin lansarea acestei campanii, continuăm să le oferim cât mai multor utilizatori de servicii de comunicații, posibilitatea de a beneficia de avantajele pe care le oferă serviciile Digi Mobil: internet și convorbiri nelimitate în rețelele naționale și internaționale, conținut video online la cerere prin aplicația Digi Play, dar și programele TV variate disponibile pe platforma Digi Online, punându-le la dispoziție telefoane mobile la cele mai bune prețuri” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Abonamentele Digi Mobil au prețuri cuprinse între 2 euro și 10 euro, TVA inclus și, în funcție de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie și 100 MB/lună pentru date în roaming naţional, pe care clienții îi pot utiliza gratuit.

Clienții RCS & RDS ai serviciilor Digi Net și Digi TV care achiziționează un abonament Optim Nelimitat, plătesc 5 euro/lună (TVA inclus), iar la al doilea abonament achiziționat vor plăti 4 euro/lună (TVA inclus).

Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiți pe site-ul www.rcs-rds.ro .


RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri