Digi World, Digi Life şi Digi Animal World te invită la Noaptea Muzeelor

Data publicării:
Mihaela Glavan foto01

Sâmbătă, 16 mai, de la ora 19.00, la Muzeul Antipa, vizitatorii pot intra în clubul exclusivist al celor care înţeleg lumea necuvântătoarelor. Cele mai îndrăgite momente ale emisiunii Digi Animal Club”, prezentată de Bogdan Uritescu, vor fi proiectate la intrarea în muzeu.

Într-un cadru de poveste, la Muzeul Satului, Digi Life organizează, tot sâmbătă, de la ora 17.00, o proiecţie specială a documentarului „Rost”. Cei care vor trece pragului muzeului pot intra şi în concursul Digi Life şi pot câştiga premii constând în produse tradiţionale româneşti. Tot ce trebuie să facă este să îşi dea un ckeck-in pe Facebook folosind hastag-ul #DigiLifeRo .

Pentru toţi cei care vor să facă o noapte albă, la Muzeul Ţăranului Român, Digi World lansează o invitaţie de nerefuzat: să îi cunoască pe cei care fac România mai frumoasă şi să îşi testeze creativitatea. De la ora 20.00 vizitatorii pot urmări documentarul „Cum să fii mai creativ”, iar de la 22.00 vor fi martorii unei proiecţii speciale a seriei „Digi Portrete”, în grădina Muzeului.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate cu ocazia Nopţii Albe a Muzeelor de către canalele de documentare din portofoliul RCS & RCS pot fi accesate pe www.digi-animalworld.tv , www.digi-world.tv  şi pe www.digi-life.tv .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri