Sari la conținut

DIGI24 GALAŢI SĂRBĂTOREȘTE PRIMUL AN DE EMISIE

Marți, 23 iunie, postul regional al Digi24 împlinește un an de emisie, primul an de reportaje transmise în direct, primul an de implicare directă în viața comunității, primul an de informații corect livrate telespectatorilor.

În doar 365 de zile echipa Digi24 Galaţi, din care fac parte 30 de profesioniști- reporteri, prezentatori, operatori, regizori, editori și producători-, a reușit să devină un etalon de profesionalism în presa din regiune. Primul an de Digi24 Galaţi a însemnat o promisiune şi o provocare, aceea că vom oferi telespectatorilor ştirile care contează. În tot acest timp, am avut alături o echipă de jurnalişti entuziastă, care a muncit zi de zi pentru a prezenta telespectatorilor din sud-estul țării doar ştiri relevante. Pentru mine, primul an de emisie a însemnat mai mult decât sutele de reportaje, interviuri şi transmisiuni pe care telespectatorii le-au putut urmări la Digi24 Galaţi. A fost mai important să păstrăm valorile în care noi am crezut încă de la bun început: echidistanță şi profesionalism”, spune Cristina Costache, producătorul Digi24 Galaţi.

În urmă cu un an Digi24 Galaţi și-a luat față de telespectatori angajamentul să respecte principiile jurnalismului de calitate: corectitudine, imparţialitate, obiectivitate, respect pentru adevăr și promovarea valorilor din toate domeniile. În zi aniversară, marți, 23 iunie, Digi24 Galaţi a pregătit un program cu ediții speciale ale emisiunilor Turist acasă”, „Vocile Galaţiului”, „Recrutat în Galaţi”.

În cadrul Jurnalelor de știri telespectatorii Digi24 vor fi martorii principalelor momente ale primului an de Digi24 Galaţi. Invitaţi speciali la emisiunea „Vocile Galațiului” vor fi Marius Stan, primarul municipiului Galați, Lucian Sabados, directorul teatrului „Maria Filotti” din Brăila şi Adrian Lungu, prorector al Universității „Dunărea de Jos”.

De 1 an de zile la Digi24 Galaţi surprindem actualitatea regională.

Pe aceeași temă