Digi24 Galați, știri și imagine de calitate oferite de cea mai modernă redacție din sud-estul țării

Data publicării:
redactie montaj digi24 galati

După câteva luni de muncă şi pregătiri departe de ochii telespectatorilor, astăzi vă spunem „Bun venit!” în cea mai modernă redacţie de televiziune din sud-estul României. Acesta este locul din care vor pleca de acum înainte către dumneavoastră ştirile care contează.

Zi de zi, reporterii Digi24 Galaţi se întâlnesc în redacție, în locul unde se strâng, sunt analizate, triate si decantate informaţiile. Aici se iau cele mai importante decizii, se stabileşte ce informaţii devin ştiri, sunt programate filmările şi, tot aici, echipa redacţională hotărăşte ce teme vor avea emisiunile de dezbateri.

Din redacţie, ştirile pleacă spre grupurile de montaj, unde cuvintele se îmbină cu imaginile. Editorii de montaj selectează cele mai bune cadre şi ambiante, dar şi cele mai interesante declaraţii.

Drumul nostru continuă în regia de emisie, spaţiul marilor emoţii şi al minutelor de concentrare maximă în timpul jurnalelor şi al emisiunilor. De aici pleacă toate comenzile către studioul de unde prezentatorii şi realizatorii comunică, în direct, cu dumneavoastră, telespectatorii noştri.

După cum vă puteţi da seama, vorbim de o adevarată fabrică de ştiri, în care fiecare dintre noi are un rol bine stabilit. Suntem o echipa la al cărei succes contribuie fiecare dintre noi pentru ca, la final, dumneavoastră, telespectatorii noştri, să ştiţi ce se întamplă în oraşul fiecăruia şi în toată regiunea. Pentru că, la Digi24, informaţia este la putere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri