Digi24 Oradea. Laura Breb, noul prezentator al emisiunii Recrutat în Crișana

Data publicării:
laura breb - DSC 0023

Ai emoții la debutul ca prezentator al emisiunii Recrutat în Crișana?

A prezenta „Recrutat în Crișana“ este o provocare pentru mine, pe care am acceptat-o cu mult entuziasm. Mi s-a oferit șansa de a trece din postura de reporter în cea de prezentator și nu am de gând să dezamăgesc. Mă ajută și mă ambiționează colectivul de profesioniști în care lucrez. Sunt oameni care mă pot ajuta să transmit cât mai ușor informații utile telespectatorilor. Scopul meu este ca această emisiune să devină un reper pentru cei care își caută un loc de muncă sau au nevoie de sfaturi utile pentru a avansa în carieră.

Ce înseamnă pentru tine această șansă?

Această șansă reprezintă încununarea unui an plin de realizări în cadrul echipei Digi24 Oradea. Am avut ocazia să lucrez cu oameni extraordinari și să mă ocup de evenimente inedite. Ceea ce mă atrage la această emisiune este faptul că informația utilă primează. Piața muncii este într-o continuă schimbare, iar în metodele de a o accesa se diversifică aproape zilnic. În fiecare zi apar idei noi de afaceri, antreprenorii își schimbă strategiile de dezvoltare frecevnt pentru a ține pasul cu modificările legislative și pentru a fi competitivi. Iar noi, ca echipă care realizăm această emisiune trebuie să fim, în permanență, la curent cu aceste schimbări și să le transmitem mai departe către telespectator.

Cum a fost primul an de Digi24 Oradea?

Digi24 Oradea înseamnă eforturi constante pentru a ține telespectatorii informați corect și precis. Motiv pentru care ultimul an a trecut cu o rapiditate pe care cei mai mulți din echipa Digi24 Oradea nu am realizat-o. În momentul în care știrea obiectivă și informația pură sunt cele care primează, timpul petrecut pe teren trebuie să ne devină din dușman, aliat: toate datele trebuie transmise în timp cât mai scurt, iar noi trebuie să gestionăm timpul cât mai exact. În echipa noastră contează fiecare minut, iar un an reprezintă o acumulare de momente grele, dar pline de împliniri pe plan profesional.

Ce aduce nou Recrutat in Crișana în următorul an?

„Recrutat în Crișana” trebuie să devină un reper în zona de nord-vest a țării, în ceea ce privește recrutarea de personal și reducerea numărului de șomeri. După ce în ultimul an am identificat situațiile de la care pornesc problemele în piața forței de muncă, trebuie să ne ocupăm acum să găsim soluții. Să prezentăm firme care au reușit să crească în ciuda recesiunii economice, să identificăm surse de finanțare pentru cei care doresc să își pornească o afacere, dar și să continuăm să îi convingem pe șomeri, sau de ce nu, chiar și pe cei angajați, că profesionalizarea este o modalitate sigură de a avansa în carieră. Noul sezon de „Recrutat în Crișana” trebuie să prezinte perspectivele de viitor în mediul economic și al resurselor umane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri