Digi24, prima televiziune din România care are un trimis în Israel

Data publicării:
laurentiu 20radulescu 20resized-34412

În jurnalul orei 19.00, la Digi24, Laurențiu Rădulescu va transmite în direct de la Ashkelon ultimele informații despre evoluția conflictului israeliano-palestinian.

Evenimentele se precipită în regiune. Deja numărul victimelor a depășit 100 în rândul palestinienilor, după șapte zile de lupte. Trei israelieni și-au pierdut viața.

Un lider militar al grupării extremiste Jihadul islamic, aflat într-o clădire unde se aflau mai multe birouri ale jurnaliştilor străini, dar şi doi copii, în vârstă de patru, respectiv doi ani, alături de părinţii lor, sunt printre cele mai recente victime ale bombardamentelor.

Atacurile asupra Fâşiei Gaza l-au revoltat pe premierul Turciei, care a acuzat ONU de atitudine incorectă faţă de musulmani. Israelul susţine, însă, că are dreptul la autoapărare.Totuși, tot mai mulţi lideri internaţionali, inclusiv șefa diplomației europene, fac apel la încetarea violenţelor.

Mişcarea Hamas susține că este dispusă să înceteze focul, dar vrea ca primul pas să îl facă Israelul. Hamas cere ca Israelul să pună capăt blocadei asupra Fâşiei Gaza, impusă în urmă cu cinci ani. În schimb, Israelul solicită încetarea tirurilor cu rachete palestiniene.

Iată ce au transmis trimișii Digi24:

CORESPONDENȚĂ DIN ASHKELON. Nici vorbă de liniște la granița Israelului cu Gaza

CORESPONDENȚĂ DIGI24. Un autobuz a explodat la Tel Aviv. Hamas a revendicat atacul

CORESPONDENȚĂ. Echipa Digi24, în mijlocul conflictului din Israel

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ DIGI24. Cum se respectă armistițiul din Orientul Apropiat

SĂPTĂMÂNA SUB LUPĂ. Israelienii voiau să se intervină terestru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri