Sari la conținut

Digimatinal | Prezentatoarea Anca Dumitrescu ia o scurtă pauză pentru a deveni mamă, iar Ştefania Bătrînca vine la pupitrul emisiunii, alături de Cătălin Petre

 

"Este cea mai importantă întâlnire din viaţa mea. Aşa că aştept cu nerăbdare, emoţie, bucurie şi teamă momentul în care îl voi vedea pe Matei pentru prima dată. Nu îmi pot imagina acea clipă şi sunt convinsă că, indiferent câte scenarii mi-aş face, momentul respectiv va fi greu de descris în cuvinte” a spus Anca Dumitrescu.

Într-un moment matinal încărcat de emoţii Anca Dumitrescu, care nu şi-a putut reţine lacrimile, i-a predat ştafeta colegei ei, Ştefania Bătrînca. Recunosc, mi-au dat lacrimile. Îmi este greu să mă despart de colegi, de emisiune. Le mulţumesc telespectatorilor care au fost alături de noi în toţi aceşti ani. Îi las pe mâini bune şi plec cu promisiunea ca voi reveni repede în platoul Digimatinalului", spune Anca Dumitrescu.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, Ştefania Bătrînca şi Cătălin Petre vă aşteaptă la „Digimatinal”, la Digi24.