Digipedia | Ascensiunea Angelei Merkel

Data publicării:
merkel ok

 

În campanie, AfD i-a invitat pe germani să se opună deciziei catastrofale a doamnei Merkel de a accepta în Germania un milion de refugiaţi. Imediat după înfrângerea CDU, ziarele au scris că Angela Merkel a plătit preţul politicii ei liberale în privinţa refugiaţilor. Die Welt a mers chiar mai departe şi şi-a imaginat că nu toată lumea în CDU o va ierta pe doamna Merkel pentru că a uitat interesul partidului în favoarea Europei.

Cu alte cuvinte, oamenii se aşteaptă ca doamna Merkel să înceapă să fie contestată, din ce în ce mai puternic, în propriul partid, care ar putea chiar să-i vină de hac. Ce a urmat a fost absolut remarcabil şi vorbeşte pe şleau despre cine şi cum este Angela Merkel.

Cancelarul german, înfrânt în alegeri şi blamat chiar şi de aliaţi, a declarat că merge mai departe cu politica pro refugiaţi. Şi a adăugat: „sunt ferm convinsă că până la urmă vom avea o solutie Europeană la criza refugiaţilor. Dar pentru aceasta e nevoie de timp”.

Despre această femeie vorbeşte filmul programat în această seară la Digipedia. Încăpăţânată, răbdătoare, sinceră, crede cu tărie în valorile creştine, în umanism, dar mai presus de toate foarte politician, spune unul dintre personajele filmului. Deşi documentarul BBC a fost făcut în urmă cu numai trei ani, vom plonja într-o cu totul altă realitate. Doamna Merkel e pe val, extrem de populară, este cea mai cea... Reuşeşte să-l vrăjească până şi pe Andrew Marr, realizatorul filmului.

Urmăriți filmul documentar al emisiunii „Digipedia” pe Digi24 HD și online numai pe http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24, sâmbătă, de la ora 21:00, iar duminică în reluare de la ora 2:00. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri