DIGIVOX. Imagini de la confruntările din Pantelimon, dintre suporteri şi jandarmi

Data publicării:
crop digivox suporteri 6

Câteva zeci de suporteri români au fost filmaţi de un telespectator Digi24 în timp ce atacau forţele de ordine cu bâte şi bolovani. Incidentele au avut loc, ieri, pe Şoseaua Pantelimon, înaintea meciului România - Ungaria. În urma confruntării doi jandarmi au fost răniţi.

În imagini sunt surprinse violenţele dintre suporteri români şi jandarmi. Forţele de ordine au încercat să îi blocheze în încercarea de a-i întâlni pe cei unguri, care se îndreptau pe cont propriu spre Arena Naţională.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat, ieri, la Digi24 că aproximativ 400 de suporteri români care intenţionau să se deplaseze în zona rezervată celor maghiari au fost interceptaţi în zona Pantelimon de către jandarmi. Ei au devenit violenţi şi au aruncat cu pietre spre forţele de ordine, motiv pentru care aceştia au aruncat cu gaze lacrimogene.

Totodată, în imagini se vede cum Şoseaua Pantelimon a fost blocată, iar tramvaiele au fost oprite.

Nu uitaţi, dacă sunteţi martorul unui eveniment inedit şi doriţi să îl împărtăşiţi telespectatorilor Digi24, ne puteţi scrie pe adresa digivox@digi24.ro. În cazul în care aveţi filmări sau imagini surprinse, vă invităm să le trimiteţi la secţiunea DIGIVOX de pe digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri