DigiVOX. Modul încurcat în care autoritățile rezolvă problema semnelor de circulație

Data publicării:
colentina 20jpg-52734

Un telespectator Digi24 a semnalat prin DigiVox apariția unor semne de circulație noi, amplasate pe Șoseaua Colentina, intersecție cu strada Plumbuita, într-un loc vizibil.

Bărbatul menționează însă faptul că vechiul semn se vedea destul de bine, ridicând problema dacă Primăria n-ar fi economisit bani dacă ar fi mutat semnul vechi de circulație, fără să-l înlocuiască.

Era necesar să cheltuiască Primăria bani în plus pentru semnalizări noi sau era mai eficient pentru buget să îl mute pe cel vechi şi să îl fac mai vizibil?”, a scris telespectatorul prin DigiVox.

Citiți și:

PERICOL ÎN TRAFIC. Semafoarele şi semnele de circulaţie ascunse pot provoca accidente

În data de 14 februarie, Digi24 a realizat un reportaj prin care atrăgea atenția că semafoarele şi semnele de circulaţie ascunse pot provoca accidente.

Orice semafor, potrivit Codului Rutier, trebuie să fie vizibil cu cel puţin 50 de metri înainte de intersecţie. În multe cazuri, sunt vizibile abia de la cinci metri sau mai puţin.

Dacă vreți să semnalați cazuri asemănătoare o puteți face prin intermediul platformei DigiVOX, la numărul de telefon 031 400 24 24 și prin formularul DigiVOX de pe site.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri