DIICOT caută 8,5 milioane de euro care au dispărut din bugetul CFR Cluj

Data publicării:
cfr cluj facebook

La ieşirea de la DIICOT, Arpad Paszkany a susţinut că nu ştia de problemele financiare ale fostei sale echipe şi că nu are nicio calitate în dosar.

Procurorii antimafia îl bănuiesc pe Arpad Paszkany că, alături de alte persoane din conducerea clubului de fotbal CFR Cluj, ar fi luat bani din conturile echipei de fotbal.

O parte din suma încasată de CFR Cluj de la UEFA pentru cele trei participări în grupele Ligii Campionilor, între 2009 şi 2011, a fost scoasă din conturile clublului prin diverse tertipuri financiare, susţin anchetatorii

„Potrivit anchetatorilor, cei implicaţi in dosar ar fi delapidat clubul de fotbal CFR Cluj cu aproape 8,5 milioane de euro, bani care ar fi fost plimbaţi prin firme off-shore din Cipru şi Seychelles controlate de aceştia”, transmite corespondentul Digi24.

În acte, firmele ofereau consultanţă în domeniul sportiv. Mai exact se ocupau de transferuri şi lucrau la optimizarea echipei. În realitate, nu se făceau nimic, cred procurorii.

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului de fotbal, spune că în vizita sa la DIICOT a semnat un proces verbal. Şi atât.

Procurorii au făcut 20 de percheziţii în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Au fost verificate inclusiv casele lui Arpad Paszkany şi a lui Iuliu Mureşan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri