Diplomaţii acreditaţi la Bucureşti s-au întrecut în mai multe probe sportive

Data publicării:
TitusSport

Turul ciclist organizat de Ministerul Român al Afacerilor Externe a avut cel mai mare succes. S-au înscris în competiţie aproape o sută de diplomaţi, printre care viceconsulul Rusiei, Alexey Zamilatskiy, şi şeful şeful diplomaţiei române, Titus Corlăţean. Oficialul de la Ambasada Rusiei ar fi putu ieşi pe primul loc, numai că a fost descalificat pentru că nu a respectat traseul. Titus Corlăţean nu a câştigat cursa, dar a pedalat bine.

„În primele două cincimi, cred cam aşa. Sunt vreo 7 kilometri”, a spus Titus Corlăţean.

FOTO: Facebook.com/mae.romania

Totuşi, românii au fost învingători la ciclism cu echipa fetelor.

„Foarte interesant, foarte frumos şi competitiv şi obositor, un pic”, a povestit Mihaela Popescu, diplomat.

Cei mai buni tenismeni ai momentului, în clasamentul diplomaţilor, s-au dovedit a fi reprezentanţii Indoneziei. Ambasadorul Diar Nurbintoro a câştigat partida în faţa unui coleg de ambasadă.

„Nu este pentru prima dată când particip în competiţii de acest gen. Chiar şi în ţara mea sunt astfel de competiţii. Este o cale de a ne cunoaşte mai bine”, a spus Diar Nurbintoro, ambasadorul Indonezie în România.

Fotbalul a fost de departe cea mai populară competiţie. Echipa României a avut de înfruntat diplomaţi din Peru.

Este aceeaşi echipă campioană de anul trecut, aşa că nu vedem de ce nu ar câştiga şi anul acesta Orice echipă este periculoasă, de la an la an îşi schimbă jucătorii, au oameni noi”, explică Bogdan Geantă, viceconsul.

Scorul s-a încheiat 5-2 pentru echipa ţării gazdă. Dar nu s-au dat încă premiile. Cupa Ministerului Român al Afacerilor Externe se va decerna săptămâna viitoare, la finalul tuturor competiţiilor de ciclism, șah, fotbal, baschet, badminton şi tenis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri